Dansk på arbejde

Nyheder på Dansk

Generelt

Få din billet til cykelfesten i år

Få muligheden for at opleve den legendariske Tour de France live. Følg cyklisterne på deres episke tur gennem det smukke franske landskab. Mærk den elektriske stemning blandt de tusindvis af tilskuere, der heppede på deres favoritter. Nyd den fantastiske atmosfære og de storslåede kulisser, som kun kan opleves på stedet. Køb din billet i dag og vær en del af dette ikoniske cykelløb.

Sådan sikrer du dig din plads ved løbet

For at sikre dig din plads ved løbet, anbefaler vi, at du køb din Tour de France billet nu. Billetterne til dette populære event sælger hurtigt, så jo tidligere du sikrer dig din billet, desto bedre. Derudover kan du også overveje at tilmelde dig som frivillig, hvis du ønsker at være en del af arrangementet på en anden måde. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du handler hurtigt, hvis du vil være sikker på at få din plads ved dette spændende løb.

Tæt på de professionelle ryttere

Cykelfesten er et fantastisk sted at komme tæt på de professionelle ryttere. Du kan opleve dem på tæt hold, når de kører rundt i deres hold og forbereder sig til dagens etape. Derudover kan du også besøge deres cykler og udstyr i de officielle telte. Hvis du har børn med, så kan de også få lov at prøve kræfter med at køre på en miniudgave af de professionelle cykler. Besøg den spændende børnecykel side her for at se mere om dette.

Opdag de smukke franske landskaber

Frankrig er et land, der byder på en utrolig smuk og varieret natur. Når du cykler gennem de franske landskaber, vil du opleve alt fra maleriske vinmarker og bakkede bakker til brusende floder og majestætiske bjerge. Uanset om du foretrækker at cykle gennem de grønne dale i Normandiet, langs Atlanterhavskysten eller op i de snedækkede Alper, vil du blive overvældet af den storslåede skønhed, der omgiver dig. Lad dig rive med af den friske luft, de fantastiske udsigter og den rolige fredfyldte stemning, mens du udforsker Frankrigs landskaber på to hjul.

Bliv en del af den elektriske stemning

Oplev den elektriske stemning på cykelfesten i år. Mød ligesindede cyklister og bliv inspireret af deres entusiasme for de elektriske cykler. Prøv selv at køre en elektrisk cykel og mærk den ekstra kraft, der giver dig et nyt perspektiv på cykelturen. Deltag i de spændende aktiviteter og workshops, hvor du kan lære mere om de seneste teknologiske fremskridt inden for elektriske cykler. Bliv en del af fællesskabet og vær med til at skabe den elektriske stemning, der gør cykelfesten til en uforglemmelig oplevelse.

Overnatning og transport til Tour de France

Hvis du planlægger at deltage i Tour de France i år, er det vigtigt at have styr på overnatning og transport. Der findes et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder i nærheden af løbsruten, fra campingpladser til hoteller. Vi anbefaler, at du booker din overnatning i god tid, da der ofte er stor efterspørgsel. Hvad angår transport, kan du vælge at tage toget, bussen eller din egen bil til de forskellige etaper. Uanset hvilket transportmiddel du vælger, er det en god idé at planlægge din rute og afrejsetidspunkt i forvejen for at undgå forsinkelser.

Eksklusive pakker for sande cykelfans

For de sande cykelfans tilbyder vi eksklusive pakker, der tager din cykelfest-oplevelse til et helt nyt niveau. Disse pakker inkluderer adgang til et eksklusivt VIP-område med lækker catering, mulighed for at møde professionelle ryttere og få autografer, samt en særlig guidet tur bag kulisserne, hvor du kan opleve, hvad der sker på selve eventudstilingen. Pakken indeholder desuden fortrinsret til de bedste pladser langs ruten, så du kan følge løbet tæt på. Antallet af disse pakker er begrænset, så skynd dig at sikre din billet, hvis du vil opleve cykelfesten på helt særlig vis.

Sådan booker du din billet i god tid

For at sikre dig en plads til cykelfesten i år, anbefaler vi, at du booker din billet i god tid. Billetsalget åbner allerede den 1. juni, så sørg for at være klar, når billetterne bliver sat til salg. Du kan købe dine billetter online via festens hjemmeside eller via vores partnerwebsteder. Husk, at der er et begrænset antal billetter, så jo hurtigere du køber, jo større er chancen for, at du får fat i de bedste pladser. Så sæt en påmindelse i kalenderen, og vær klar, når billetterne bliver sat til salg.

Oplev Tour de France på første parket

Oplev den ikoniske Tour de France på tætteste hold. Som del af cykelfesten kan du købe billetter, der giver dig adgang til særlige afspærrede områder langs ruten. Her kan du se rytterne fare forbi i fuld fart og mærke den elektriske stemning, der opstår, når cykelløbet når din by. Billetter til disse eksklusive områder er begrænsede, så sørg for at købe din billet i god tid, hvis du vil sikre dig en plads tæt på løbet.

Gør din Tour de France-drøm til virkelighed

Har du altid drømt om at opleve Tour de France på tæt hold? Så er cykelfesten i år din chance for at gøre denne drøm til virkelighed. Som en del af arrangementet tilbyder vi et særligt pakketilbud, hvor du kan købe en billet til at følge et etapeløb af Tour de France. Du får adgang til særlige områder, hvor du kan se rytterne køre forbi og opleve den fantastiske stemning. Du får også mulighed for at møde nogle af de største stjerner i cykelsporten. Så skynd dig at sikre din billet, hvis du vil være en del af cykelfestens Tour de France-oplevelse.